U hebt een abonnement gekocht op de website van Kaspersky

Als u uw abonnement in de online winkel van Kaspersky hebt gekocht, is uw My Kaspersky-account aangemaakt tijdens het voltooien van de aankoop. Een Mijn Kaspersky-account is vereist om uw abonnement op verschillende apparaten te activeren en om uw abonnement te beheren. U kunt uw abonnement activeren door in te loggen op uw My Kaspersky-account vanaf het apparaat waarop u het programma installeert.

Een abonnement activeren op uw apparaten:

1. Controleer de inbox voor het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het maken van uw aankoop. Er moeten twee e-mails van Kaspersky zijn: een ontvangstbewijs en instructies om de activering van uw abonnement te voltooien.
  2. Klik op de link Naar My Kaspersky gaan in de e-mail met instructies om het aanmaken van uw account te voltooien en in te loggen.
  3. Klik in het vengster met abonnementsgegevens op Downloaden om het programma te downloaden naar uw apparaat.

Venster voor het downloaden van het programma van uw account

Abonnementen

4. Het programma installeren

Wanneer de installatie geslaagd is, zal het prpgramma automatisch verbinding maken met uw account en worden geactiveerd op basis van het abonnement dat u hebt gekocht.

Wanneer een abonnement wordt verlengd, wordt de vervaldatum automatisch bijgewerkt binnen 24 uur op alle apparaten die zijn geactiveerd voor dit abonnement en die zijn gekoppeld aan uw My Kaspersky-account.

Als u een abonnement koopt in de Kaspersky Online Store, begint de looptijd van het abonnement vanaf het moment van aankoop.